İletişim

e-Posta: info@hidfestmakedonya.com
hidirelezsenlikleri@yahoo.com
Telefon: +389 (0) 76 421 582
Belgegeçer: +389 (0) 34 382 055
Cep Telefonu Numarası: +389 (0) 70 53 84 84
https://hidfestmakedonya.com/

Ayrıca Kontrol Et

2019 yılı Programı

28. ULUSLARARASI HIDIRELLEZ BAHAR ŞENLİKLERİ 02 – 06 Mayıs 2019 yılı ŞENLİKLER 2019 PROGRAMI ŞENLİKLER 2019 PROGRAMI 02 Mayıs 2019 yılı, Perşembe …

Hello there
Hello there
Overlay Image
Почитувани граѓани и симпатизери на фестивалот, Заради актуелната состојба на ПАНДЕМИЈА со КОВИД-19 кој што драстично го промени животот како во светот така и во нашата држава, Претседателството и Организациониот одбор на 29-тиот МЕЃУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ ПРОЛЕТНИ ВЕСЕЛБИ- ХИД БАХ ШЕН ФЕСТ- Чалакли, Валандово/ С. Македонија, донесе одлука за ОДЛОЖУВАЊЕ НА ПРЕДВИДЕНИОТ ТЕРМИНОТ (05-10 мај 2020) НА ФЕСТ-2020. Дополнително ќе бидете информирани за следните активности. Со почит Организационен Одбор ХИД БАХ ШЕН ФЕСТ