Uluslararası Hıdırellez Bahar Şenlikleri HID BAH ŞEN FEST , Bölüm 1

Uluslararası Hıdırellez Bahar Şenlikleri HID BAH ŞEN FEST , Bölüm 1

Ayrıca Kontrol Et

Uluslararası Hıdırellez Bahar Şenlikleri Festivali düzenlendi

Почитувани граѓани и симпатизери на фестивалот, Заради актуелната состојба на ПАНДЕМИЈА со КОВИД-19 кој што драстично го промени животот како во светот така и во нашата држава, Претседателството и Организациониот одбор на 29-тиот МЕЃУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ ПРОЛЕТНИ ВЕСЕЛБИ- ХИД БАХ ШЕН ФЕСТ- Чалакли, Валандово/ С. Македонија, донесе одлука за ОДЛОЖУВАЊЕ НА ПРЕДВИДЕНИОТ ТЕРМИНОТ (05-10 мај 2020) НА ФЕСТ-2020. Дополнително ќе бидете информирани за следните активности. Со почит Организационен Одбор ХИД БАХ ШЕН ФЕСТ
You are Subscribed!
Your subscriptions means a lot to us.
Overlay Image